Bridge toernooien

De laatste jaren zijn er steeds meer mensen die bridge spelen. Daarom worden er ook steeds meer toernooien georganiseerd, waarbij het de bedoeling is dat spelers tegen elkaar een potje bridge spelen. Deze toernooien kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden. Je kunt dus voor jezelf uitmaken wat je het fijnste vindt. Er is genoeg keus.

Fysieke toernooien

Ben je een ervaren bridge spelen en wil je graag jouw kwaliteiten laten zien tijdens een uitdagend bridge spelletje tegen waardige tegenstanders? Dan is het misschien een idee om met een toernooi mee te spelen. Deze toernooien worden door heel Europa gehouden en zijn ontzettend populair, waardoor het voorkomt dat je tegen spelers uit andere landen speelt. Er zijn mensen die het ervoor over hebben om door heel Europa te reizen om zo met zoveel mogelijk toernooien mee te kunnen doen. Het bekendste toernooi is wellicht wel de Bermuda Bowl. In Nederland worden er ook meerdere gehouden, dus er is altijd wel een toernooi dicht bij huis. Vind jouw ware tegenstander en bridge jezelf naar de 3e, 2e of misschien wel zelfs de 1ste plaats.

Online toernooi

Naast de bridge toernooien die worden gehouden op fysieke plaatsen in Europa, worden er ook verschillende toernooien via het internet gehouden. Dit maakt het mogelijk om tegen mensen over de hele wereld te spelen, zonder dat jezelf of je tegenstander ver moet reizen. Op het internet speel je via een onafhankelijk bureau dat de online software aanbiedt. Het is zelfs mogelijk om in je eentje een online bridge toernooi te spelen, omdat je via de online wijze kan spelen voor twee. Speel dus zelf en als je partner en win het online toernooi, die bijna elke week wordt gegeven.