Bridgen voor geld?

Veel mensen spelen bridge omdat ze het leuk vinden. Er is echter ook nog een andere reden om bridge te spelen en dat is de mogelijkheid om er geld mee te willen verdienen. Als je samen met je vrienden bridge speelt, dan is het niet waarschijnlijk dat je hier veel geld mee kunt verdienen, omdat je vaak niet met zulke grote bedragen speelt. Daarom kun je meedoen aan grote bridge toernooien. Dit kan zowel offline als op steeds meer plekken online. Het is alleen even zoeken. Anders dan bv het poker spel (zie online poker info), is dit bij bridgen namelijk nog niet echt ingeburgerd. Dit is met name omdat het spel, vergeleken met poker,  van oudsher totaal anders in elkaar steekt kwa spelers.

Toernooien

Bridge toernooien worden bijna iedere week wel een keer georganiseerd door een onafhankelijke organisatie. Bij deze organisatie kunnen spelers zich aanmelden en dan moeten ze vaak een minimaal inschrijfbedrag betalen van zo'n 5 tot 20 euro. Naarmate het aantal spelers dat aan het toernooi meedoet stijgt, zal ook het basisbedrag stijgen en valt er dus meer te winnen. Zo wordt het toernooi zelf ook een stuk interessanter en spannender. Veel mensen die meedoen aan een toernooi gaan er niet vanuit dat ze winnen en doen dus alleen voor het plezier mee. Ze willen graag de gezelligheid, spanning en het plezier ervaren die zo een toernooi met zich meebrengt.

Leuke tijd

Als jij opzoek bent naar een leuk bridge spelletje en je wilt graag een leuke tijd tegemoet gaan met het online bespelen van een bridge spelletje, samen met een kennis, vriend of iemand anders aan de andere kant van de wereld, dan moet je nu snel verder kijken op onze website. Je vindt hier een ruim aanbod van de meest uitdagende en leukste spelletjes die er op bridge gebied te spelen zijn.