Bridge games

Als je graag tegen mensen over de hele wereld wilt spelen, dan is de website BridgeBaseOnline wel iets voor jou. Neem een kijkje op deze site en laat je verrassen door de wereld van het bridgen.

Speel tegen andere mensen

BridgeBaseOnline is een online bridge game, waarbij je tegen allerlei mensen aan de andere kant van de wereld kunt spelen. Het is niet alleen mogelijk om tegen andere mensen te spelen, maar je kunt ook oefenen tegen bots, zo kun je je tactiek of strategie bijwerken. Kijk eens rond op de website en kom er zo achter of deze website daadwerkelijk iets voor jou is.
BridgeBaseOnline beschikt over allerlei mogelijkheden wat betreft het bridgen. Zo is het mogelijk om een eigen tafel te beginnen waarbij iedereen mee kan doen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf mee te doen met een tafel. Een andere mogelijkheid die BridgeBaseOnline aanbiedt is om als spectator een toernooi te volgen. Dit betekent dat je meekijkt met de zetten die andere mensen doen. Bridgen is en blijft een tactisch spelletje en je kunt dus veel leren van andere mensen die al meer ervaring hebben in het bridgen. Bekijk een toernooi dat al geweest is, of een toernooi dat op het moment van bezoeken nog bezig is.

Account maken

Als je op de website van BridgeBaseOnline wilt komen, dan is het mogelijk om hier anoniem op te komen. Dus je hoeft je niet per se aan te melden. Het is echter niet mogelijk om mee te doen met de spellen, je kunt dan dus alleen maar rondkijken. Als je wel graag mee wilt spelen, dan is het nodig dat je je inschrijft en een account aanmaakt. Dit is 100% gratis. De website is 24 uur per dag te bezoeken en er zijn duizenden mensen op aangemeld, verspreid over de hele wereld.